hivatásunk a szenvedélyünk…

Szolgáltatások:

A társaság üzleti tevékenysége a gyakorlatban az alábbiak szerint alakul:
1.
Általános út- és burkolatépítési tevékenység.
Út,járda, járdaszegélyek, parkolók, sebességcsökkentő küszöbök, egyéb térburkolatok kivitelezése.
2.
Burkolatok helyreállítása, fenntartása.
Az 1. pontban említett tételek javítására irányuló tevékenységek. pl.: kátyúzás, fagykárelhárítás.
3.
Mélyépítési tevékenység
az útépítések, burkolatok kivitelezését időben megelőző, jellemzően azzal összefüggő, ún. mélyépítési típusú munkaműveleteket végzünk, ilyenek, pl. a csatorna- műtárgyak szintbehelyezése, vízelvezető árok, áteresz építési és egyéb vonalas létesítmények földmunkáinak kivitelezése.


Általános gyakorlat a munkavégzés során, hogy a társaságunk az alapanyagokat megvásárolja, saját célgépeinkkel a helyszínre szállítjuk azokat, majd szintén saját speciális gépparkunkkal és szakembereinkkel elvégezzük a munkálatokat.

Megrendeléseink jelentős hányadát versenytárgyaláson, közbeszerzési eljáráson elnyert generál kivitelezői munkák teszik ki.

Ha a projekt mérete megköveteli, a kivitelezési munkálatokat kiválóan felkészült, alvállalkozó partnereinkkel együtt végezzük, akik a piaci követelményeknek megfelelően magas szintű naprakész szakmai tudással, felkészültséggel és referenciákkal rendelkeznek.

Cégünk szerszám- és gépparkját folyamatosan cseréljük és fejlesztjük, követjük a legújabb technológiákat. Mindig törekszünk a legkisebb anyag- és energia felhasználású technológiák alkalmazására, a maximális minőség szem előtt tartása mellett.